infoCONSTRUCT
Sigla DIGITAL PRESENCE

DIGITAL PRESENCE

Da culoare casei tale!

TAPET PREMIUM PLUS - Romantic Rosa 802-00-06

Romantic Rosa 802-00-06
Modelele de tapet romantic din gama Rosa, aduc un plus de liniste si pasiune interiorului pe care il decoreaza.

DIGITAL PRESENCE va recomanda:

imagine
Tapet pentru tavan
Folosirea tapetului pentru tavane Da, stim ca suna oarecum ciudat, si puteti fi sceptici, pe buna dreptate insa. Tapetul este cunoscut in principal ca si "acccesoriu" decorativ. Ei bine, noi cei de la xtdeco incercam sa prezentam si partea utila a tapetului. De ce pe tavan? Tavanul oricarei [...]
imagine
TAPET Extravagant Cu-Bique 800-00-03 - TAPET PREMIUM PLUS
Extravagant Cu-Bique 800-00-03 Modelele de tapet Extravagant Cu-Bique uimesc prin curajul si originalitatea de care dau dovada. aceste modele sunt perfecte pentru livinguri, sali ceremoniale.
imagine
TAPET EXCLUSIV - Palace 380127
Palace 38.0127 Caldura si dimanismul sunt sinonime cu modelele de tapet din gama exclusiv. Alege cele mai interesante combinatii de culori si modele, pentru un interior incarcat de personalitate, dinamism si exclusivitate.
imagine
DIVERSE MODELE TAPET - XT DECO - IDEI MONTAJ TAPET
Amenajeaza cu tapet, transforma-ti locuinta In cazul in care camera este cu vedere spre sud, alegeti tapetul in nuante pale (albastru, albastru deschis sau verde). In cazul in care camera este cu vedere spre nord, puteti compensa lipsa luminii soarelui cu ajutorul unui tapet in nuante calde (de la [...]
imagine
TAPET Extravagant Bo-Tanique 812-00-02 - TAPET PREMIUM PLUS
Extravagant Bo-Tanique 812-00-02 Modelele de tapet Extravagant Bo-Tanique uimesc prin curajul si originalitatea de care dau dovada. aceste modele sunt perfecte pentru livinguri, sali ceremoniale.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma DIGITAL PRESENCE
are 128669 afisari
© DIGITAL PRESENCE » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
TAPET PREMIUM PLUS - Romantic Rosa 802-00-06